Jydsk Lasercenter

Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed. Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vi tilbyd... mere

Jydsk Lasercenter-Kontakt
Information
Hud- og laserklinik - Jydsk Lasercenter
21-01-2014


Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed.

Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vi tilbyder også internationale workshops for speciallæger i laserterapi. Vores top avancerede laserudstyr, specialfremstillede aktive hudplejeserie samt mangeårige erfaring er din garanti for tryghed og kvalitet. Vi vejleder dig i, hvordan du opnår en optimal hudpleje og det bedste behandlingsresultat. Vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde et ungdommeligt udseende med Juvederm filler og Botox Vistabel behandlinger eller med vores specialfremstillede aktive hudplejeserie, Clinical Super 3. Kosmetiske injektioner tilpasses individuelt og i forhold til lige netop dit behov og din hudtype.Ekspert i laserbehandling og individuelt optimalt resultat

 

Hos Jydsk Lasercenter tænker vi stort og bredt med exceptionel ekspertise. Det kan vi, fordi vi som den eneste laserklinik i Skandinavien råder over den største og mest avancerede behandlingspalette indenfor laserbehandling. Det giver dig mulighed for at opnå et optimalt individuelt resultat. Hos os er kvalitet og tryghed en selvfølge og vi bestræber os hele tiden på at skabe enestående resultater. På laserklinikken har vi i alt 11 forskellige laser systemer, som af hudlæge Frej Studstrup selekteres ud til individuel behandling og samtidig kan kombineres med aktive hudplejeprodukter, Juvederm eller Botox Vistabel behandlinger, rødt LED-lysterapi eller en blid RF Aluma behandling til opstramning af huden. Ofte anvendes ikke bare forskellige laser systemer men også forskellige laser apparater under et behandlingsforløb.

Vi anbefaler dig at starte med en gratis kosmetisk forundersøgelse, hvor dine behov og ønsker evalueres i forhold til de praktiske muligheder. Laserbehandlingen sammensættes altid på den mest skånsomme måde af hudlæge Frej Studstrup.


Vores behandlingspalette

 

På klinikken anvender vi 11 avancerede lasersystemer ud fra de mest avancerede og effektive laser apparater på markedet:

 

Smartxide CO2 DOT laser (banebrydende fraktionslaser siden 2010) - til behandling af rynker, solskadet og/eller ældet hud samt akne ar - erstatter kirurgi på øvre og nedre øjenlåg og kan på netop dette område udføres på kun 5 minutter!


Lumenis m. IPL og langpulset ND Yag - til behandling af karsprængninger og rosacea i ansigt samt karsprængninger på hals og bryst. Kan også indstilles til fjernelse af pigmentforskydninger (Hyperpigmentatio).


Lumenis One laser - til behandling af karsprængninger på ben. Denne laser regnes for at være verdens absolut bedste til en række af forskellige laserbehandlinger og er på Jydsk Lasercenter den eneste at finde i Danmark.


Beauty Star laser - til behandling af selektive former for røde kar og pigmentpletter i ansigtet


Langpulset Farvestoflaser (PDL) - Til fjernelse af visse typer af kar og røde modermærker (naevus flammeus)


Q-switchet TattooStar laser - til fjernelse af tatoveringer, permanent makeup og pigmenterede hudområder. Denne laser er den mest avancerede tattoo laser på markedet og hos Jydsk Lasercenter den eneste i hele Skandinavien.


Synchro HP laser med IPL og langpulset ND Yag - til behandling af karsprængninger generelt inklusiv på ben og hårepilering, hemangiomer (rubinpletter)


Aluma Skintightning - til opstramning af slap hud i ansigt og på hals


Erbium Yag-laser og Co2-laser - til behandling af rynker, ardannelser samt fjernelse af diverse hudtumores


Cool Touch laser - til hudforbedring af især solskadet og ældet hud med reduktion af helt fine rynkelinjer i huden samt nedsunkne ardannelser


Mediostarlaser XT - til permanent hårfjerning