Jydsk Lasercenter

Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed. Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vores top... mere

Jydsk Lasercenter-Kontakt
Information
Hud- og laserklinik - Jydsk Lasercenter
21-01-2014


Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed.

Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vores top avancerede laserudstyr er din garanti for tryghed og kvalitet. Vi vejleder dig i, hvordan du opnår en optimal hudpleje og det bedste behandlingsresultat. Vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde et ungdommeligt udseende med Juvederm filler og Botox Vistabel behandlinger. Kosmetiske injektioner tilpasses individuelt og i forhold til lige netop dit behov og din hudtype.Ekspert i laserbehandling og individuelt optimalt resultat

 

Hos Jydsk Lasercenter tænker vi stort og bredt. Det kan vi, fordi vi som den eneste laserklinik i Skandinavien råder over den største og mest avancerede behandlingspalette indenfor laserbehandling. Det giver dig mulighed for at opnå et optimalt individuelt resultat. Hos os er kvalitet og tryghed en selvfølge og vi bestræber os hele tiden på at skabe enestående resultater. På laserklinikken har vi forskellige laser systemer, som af hudlæge Frej Studstrup selekteres ud til individuel behandling og samtidig kan kombineres med aktive hudplejeprodukter, Juvederm eller Botox Vistabel behandlinger. Ofte anvendes forskellige laser apparater under et behandlingsforløb.

Vi anbefaler dig at starte med en gratis kosmetisk forundersøgelse, hvor dine behov og ønsker evalueres i forhold til de praktiske muligheder. Laserbehandlingen sammensættes altid på den mest skånsomme måde af hudlæge Frej Studstrup.


Vores behandlingspalette:

 

 

Smartxide CO2 DOT laser (banebrydende fraktionslaser siden 2010) - til behandling af rynker, solskadet og/eller ældet hud samt akne ar - erstatter kirurgi på øvre og nedre øjenlåg og kan på netop dette område udføres på kun 5 minutter!


Lumenis m. IPL og langpulset ND Yag - til behandling af karsprængninger og rosacea i ansigt samt karsprængninger på hals og bryst. Kan også indstilles til fjernelse af pigmentforskydninger (Hyperpigmentatio).


Lumenis One laser - til behandling af karsprængninger på ben. Denne laser regnes for at være verdens absolut bedste til en række af forskellige laserbehandlinger og er på Jydsk Lasercenter den eneste at finde i Danmark.


Langpulset Farvestoflaser (PDL) - Til fjernelse af visse typer af kar og røde modermærker (naevus flammeus)


Q-switchet TattooStar laser - til fjernelse af tatoveringer og permanent makeup. Denne laser er en af de mest avancerede tattoo laser på markedet og hos Jydsk Lasercenter den eneste i hele Skandinavien.


Synchro HP laser med IPL og langpulset ND Yag - til behandling af karsprængninger generelt inklusiv på ben og hemangiomer (rubinpletter)

 

Mediostarlaser XT - til permanent hårfjerning