Jydsk Lasercenter

Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed. Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vi tilbyd... mere

Jydsk Lasercenter-Kontakt
Behandlinger

Strækmærker - laserBehandling af strækmærker

 

Strækmærker er arveligt genetisk betingede hudforandringer, som er korreleret til hormonbalancen. De kan opstå i huden i forbindelse med kraftig vægtstigning eller vægttab. Derudover ses det hos kvinder især i forbindelse med graviditet og hos mænd især ved kraftig styrketræning, hvor musklernes omfang øges kraftigt. Strækmærker kan være hvide eller rødlige/blåviolette.

 

 

Hvem udfører forundersøgelse og behandling?

Forundersøgelse og behandling udføres kun af speciallægen. Du er således garanteret fuld tryghed før, under og efter behandlingen.

 

 

Før behandlingen

Du kan vælge enten at bestille tid til forundersøgelse med henvisning fra egen læge eller som privatbetalende patient. Prisen for en forundersøgelse er 800 kr. og pris per laserbehandling aftales individuelt med speciallægen.

 

 

Behandling


Vi anbefaler at man i første omgang behandler huden med specielle cremer som indeholder A vitamin-ester og specielle collagenstimulerende ingredienser. Er strækmærkerne hvide anvendes A vitamin Booster fra Beauté Pacifique morgen og aften. Den skal smøres ganske tyndt. Er strækmærkerne rødlige/blålige bruges ovenstående creme om morgenen og om aftenen suppleres med en acnecreme "Cepan". Cremen smøres tyndt på og huden dækkes af plastfolie (Wita Wrap) for at skabe et fugtigt miljø under plasten. Så udnyttes cremens egenskaber maksimalt. Desuden har den en umiskendelig lugt af løg, som på denne måde kapsles inde.


Behandlingen skal pågå over 4-6 måneder. Hvis man efter denne behandlingsperiode fortsat føler, at strækmærkerne er for synlige, er det muligt at supplere med laserbehandlinger. Der skal typisk gives 3-5 behandlinger med ca. 4 ugers interval. Prisen pr. behandling afhænger af, hvor store hudområder der skal behandles og aftales individuelt. Strækmærker vil dog med tiden blege af og blive mindre synlige af sig selv.

 

strækmærker strækmærker