Jydsk Lasercenter

Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed. Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vi tilbyd... mere

Jydsk Lasercenter-Kontakt
Behandlinger

Tunge øjenlåg - laser

 
Laserbehandling af tunge øjenlåg, rynker, sorte rande og slap hud ved øjnene

Mere end 5 års erfaring i laserbehandling mod rynker og slap hud ved øjnene samt tunge øjenlåg


Vi anvender Smartxide DOT laserterapi (Madonna lift), som i mange tilfælde erstatter kosmetisk kirurgi. En billig, smart og langtidsholdbar løsning, som de dyreste antiage øjencremer aldrig vil kunne matche. Samtidig er der i modsætning til et kirurgisk indgreb minimal risiko forbundet med behandlingen, fordi laseren er præcisionsindstillet og dannelsen af ar og arvæv helt kan undgås. I USA blev lasersystemet introduceret i 2010 og flere celebrities har fået udført behandlingen. Laseren blev ligeledes introduceret i 2010 her på Jydsk Lasercenter. Hudlæge Uffe Gjede har, som den eneste i Danmark, nu mere end 5 års erfaring i denne behandling. Du kan således føle dig i trygge hænder ved Uffe Gjede allerede ved forundersøgelsen, som vi tilbyder dig gratis.Links:

MD, Bruce Katz, Juva Skin & Laser Center, New York, introducerer Madonna Lift på ASLMS kongressen (American Society for Laser Medicine and Surgery)

Dir. Prof. Dvora Ancona, Juva Medical Center, Italien, om sine research resultater præsenteret på ASLMS kongressen 
Laserbehandling omkring øjenområdet - hvordan virker det?


Laseren fjerner
slap hud, rynker, fine linjer, mørke rande og de afslørende tegn på aldring omkring øjnene ved at genskabe et ungdommeligt udseende. Laseren fjerner 15 % af huden per behandling, hvilket giver en øjeblikkelig "krympe-effekt" og dermed opstramning af huden omkring dine øjne. Huden fornyr sig selv fra inderst til yderst under en naturlig biologisk helingsproces på kun ca. 7 dage og giver dig et betydeligt yngre udseende.
Behandlingen er for dig, som ønsker hurtige enestående og langtidsholdbare resultater. Særligt kan det også være en stor fordel at få behandlingen udført som alderdomsforebyggende, når de første alderdomstegn bliver synlige, da du herved forlænger dit ungdommelige udseende.

DOT lasersystemet anvender et "prik-mønster" til at danne tusinder af mikroskopiske perforeringer i huden, mens den samtidig efterlader den omkringliggende hud intakt. DOT laseren gør det muligt for huden at hele hurtigere gennem de meget små "prikker". Denne procedure er sikker, meget effektiv og overstået på 5-8 minutter, hvorefter du vil kunne fortsætte dine daglige aktiviteter på normalvis afhængigt af behandlingens intensitet. Hudlægen har fuld kontrol over laserbehandlingen og er i stand til at skræddersy den med specialindstillinger til den enkelte patient's behov. 

Smartxide DOT laseren behandler kun en brøkdel af huden ad gangen og bruger specielt indstillede stråler af lys svarende til bredden af ​​et menneskehår til at trænge ind i huden. Disse stråler af lys ødelægger den gamle kollagen i rynkerne og igangsætter kroppens naturlige helingsproces for at skabe nyt, ungdommeligt kollagen i huden (kollagen er et proteinstof, som spiller en central rolle i opbygningen af hudens bindevæv). Dette bevirker, at hængende hud omkring øjenlågene strammes op og at rynkerne omkring øjenomgivelserne helt eller delvist udglattes.

Præcisionsindstilling af "track codes" i forhold til afstand, mønster, tæthed, dybde og dvæle-tidFordele ved laserbehandling af rynker og slap hud ved øjnene samt tunge øjenlåg


  • Trækker 10-20 år fra din alder

  • Hurtig heling på 7 dage

  • Minimalt ubehag

  • Holdbarhed på flere år

  • Kontinuerlig forbedring op til 6 måneder efter en behandling

  • Et naturligt udseende bevares - bare i yngre udgave

  • Behandling kan gentages med 2-4 måneders interval


 


 Producenten bag Smartxide DOT laserterapi (Madonna lift) 


Smartxide DOT laseren er udviklet af DEKA Laser Technologies i Italien, som er verdensførende i laser teknologiudstyr til bl.a kosmetisk behandling. DOT står for Dermal Optical Thermolysis og er en global pioner indenfor CO2 fraktioneret laser behandling.
Links:

 

Utube video fra Deka Laser Technologies

NCompass Magazine, USA

American Health & Beauty
 

 

 


Patient udtalelser


April 2015

Laserbehandlingen på øvre og nedre øjenlåg var hurtigt overstået og forinden lå jeg med lukkede øjne i ca. 50 min. med bedøvelsescreme på og lyttede til musik fra mobilen. Jeg er superglad for resultatet og selvom jeg i forvejen ikke var særlig rynket eller slap omkring øjnene, kan jeg virkelig se en flot opstramning. Mit mål var at forebygge rynker og få opstrammet især de øvre øjenlåg, hvilket jeg med stor tilfredshed har nået med denne behandling. Tanken om at resultatet kan holde i flere år frem er kun endnu bedre! Jeg kan varmt anbefale Madonna Eyelift behandlingen.

Mille, 37 år

 

April 2014
Behandlingerne flere steder i ansigtet har været over al forventning. Der har været mere end den ønskede effekt efter på nuværende tidspunkt blot én behandling. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet indtil videre. Behandlingen kan klart anbefales til andre.
Mai-Britt 56 årMarts 2014
Helt igennem professionel, nem og smertefri behandling. Resultatet helt i top. Stor ros til Jydsk lasercenter. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har besøgt dem. Efter-billederne er taget kun 11 dage efter min behandling.
Helle 33 år

 

Jeg har fra start følt mig rigtig tryg. Jeg er meget tilfreds med resultatet men vil overveje en ekstra behandling. Mine nærmeste veninder kan tydeligt se forskel på mit udseende fra før og til nu. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at prøve behandlingen.
Mette, 38 år

 


47 år - det kan ses. Jeg har valgt DOT behandling og glæder mig over de muligheder, det giver mig.
Karin 47 år

 

Det var en professionel behandling, jeg fik på klinikken. Har aldrig prøvet det før, men kan kun anbefale Thisted laserklinik. Glæder mig allerede til næste behandling. Vi ses !!
Helle 49 år

 

Jeg synes det har været et rigtig godt forløb og er rigtig glad for resultatet.
Charlotte 36 årSeptember / oktober 2013
Stor, stor ros til Jydsk Lacercenter, min oplevelse af Madonna Eyelift har hele vejen igennem været en rigtig god oplevelse. Jeg har fået al den vejledning jeg kunne ønske mig, og alt er foregået i en afslappet og hyggelig atmosfære. Uffe Gjede var god til omhyggeligt at forklare mig fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger, og hvilken der ville være bedst til netop mig . Personalet gør alt for at man skal føle sig i trygge hænder – og man må sige at det lykkes til ug. Jeg er meget, meget tilfreds med resultatet og vender bestemt tilbage, når jeg engang ønsker der skal ske lidt mere igen! Tak for det meget flotte resultat.
Connie 54 år

 
 

Hvem kan få en Madonna Eyelift  behandling?

De fleste mennesker med hængende øjenlåg, øjenbryn, rynker og slap hud omkring øjnene er egnet til laserbehandlingen. Derudover har laseren bevist at være sikker på alle hudtyper og farver, men vi kan kun virkelig fortælle dig, om det er det rigtige valg for dig, når du kommer ind til en forundersøgelse.

- Hvis du ønsker at høre mere om Smartxide DOT (Madonna lift) behandlingen, få tilsendt en brochure eller bestille tid til en gratis forundersøgelse enten i Thisted eller i Viborg, kan vi kontaktes på tlf.: 97 92 67 00 (2). Du kan også sende en mail via vores kontakt formular eller til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .Kombinationsbehandling:


LED lysterapi
Botox
Juvederm filler

 


Links:

consultingroom.com: Fractional eyelift - a non-surgical alternative to Blepharoplasty

 

plasticsurgeryportal.com: Madonna Lift - Eyelift surgery

fabulousbeautyblog.wordpress.com: The Madonna Lift - Oh what beautiful eyes

journalipanema.com: Lifting da Madonna - ja esta disponivel nas clinicas brasileiras

nypost.com: Red Carpet Beauty

madonnafansworld.over-blog.com: Shakira uses the Madonna Lift treatment

hollywoodlife.com: Madonna non-surgical facelift