Jydsk Lasercenter

Hud- og laserklinik med lang erfaring og diskret beliggenhed. Førende i Skandinavien indenfor avanceret laserbehandling af hudsygdomme og kosmetiske hudforandringer med smuk og diskret beliggenhed direkte ud til Limfjorden i Nordvestjylland. Vi tilbyd... mere

Jydsk Lasercenter-Kontakt
Behandlinger

Degenereret hud


Kosmetisk helse spa i frokostpausen

 

En non-ablativ kollagen opbygning til forebyggelse og bekæmpelse af aldrende hud. Non-ablativ vil sige, at  det øverste hudlag forbliver intakt og metoden bearbejder kun underhuden.

 

Photocure er baseret på rødt LED lysterapi. Det er både en meget behagelig og effektivt hudforyngende behandling, som stimulerer væksten af nyt væv og produktion af kollagen i underhuden. Behandlingen er sikker og smertefri og velegnet til ALLE hudtyper. Man skal hverken forholde sig til en behandler eller forberedende behandling, men ligger afslappet for sig selv og nyder varmen fra LED-lampen i ca. 15 minutter. Der er ingen bivirkninger eller helingstid forbundet med behandlingen og den kan kombineres med andre kosmetiske behandlinger for et optimalt resultat. Ved gentagne behandlinger øges den hudforyngende effekt.


Hvordan virker det?

Hudcellerne aktiveres via infrarødt lys og producerer flere elastiske fibriller samt stimulerer kollagen dannelsen. Virker alderdomsforebyggende, regenererende og genopbyggende på:

Træt og grå hud
Rynket hud
Solskadet hud
Akne-skadet hud
Uren hud
Overgangsalder
Hyperpigmentering
Fregner
Brune pletter


 

Resultat:

Øget elasticitet og fylde
Forbedret udstråling
Styrket hud
Fastere hud
Reduktion af fine linjer og rynker
Reduktion af synlige porer
Tilførsel af energi i kroppen


Effekten er normalt synlig efter en enkelt behandling men mærkbare forbedringer vil kunne ses efter nogle uger. I opstartsfasen tilrådes behandlingen gentaget  2-3 gange per uge i 4-6 uger for at booste kollagen produktionen. Herefter kan effekten vedligeholdes med 1-2 behandlinger om måneden. 


 

Behandlingens varighed

Behandlingen varer ca. 15 minutter. For optimal behandling er det bedst at møde op med afrenset hud fri for makeup så lyset på bedste vis kan trænge ned i underhuden.Anbefalet hudpleje

 
Natcreme:
Clinical Super3 Booster, Ekstra stærk A vitamin ester


Kosttilskud:
Clinical Super3 Derma Plus

Peeling:
Clinical Super3 Exfoliator (Dual-Action-skrubbecreme med Rooibos og Propolis)